Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 17.9 ? 21.9 2018

Pondělí

Zelná polévka

140g Uzená vepřová plec podávaná s bramborovou kaší zjemněná čerstvou smetanou a máslem, okurka 91,-

130g Kuřecí medailonky na grilu, restovaná mrkev, hranolky a chilli majonéza 98,-

Úterý

Kuřecí polévka s drobením

350g Domácí hovězí boloňské špagety zakončené sýrem Grana Padana

(Italský recept) 99,-

120g Vepřová kotleta na houbách s vařeným bramborem nebo rýží 97,-

100g Čerstvě rozpečená francouzská bageta s kuřecím masem a mozzarellou, ledový salát s olivovým olejem 87,-

Středa

Brokolicová polévka se smetanou

140g Švédské vepřové kuličky s bramborovou kaší se smetanou, gravy omáčka (novinka) 98,-

120g Marinovaný kuřecí plátek na grilu, hranolky, česneková majonéza 97,-

Italské špagety aglio olio peperoncino, (chilli, česnek, olivový olej) zakončené sýrem Grano padano 89,-

Čtvrtek

Fazolová polévka

120g Hovězí casserole se zeleninou a čerstvým tymiánem, podávané s pákistánskou rýží 101,-

270g Pečené kuřecí stehno na červeném víně se žampióny servírované s mačkaným bramborem (francouzský recept) 93,-

Smažené žampióny v bylinkovém trojobalu, vařený brambor, tatarská omáčka 89,-

(vegetarián)

Pátek

Hovězí polévka s játrovými knedlíčky

120g Staročeský hovězí plátek na smetaně s domácím houskovým knedlíkem, brusinkový terč 102,-

(tato svíčková se peče pomalu v troubě a není zahuštěná moukou)

130g Marinovaná krkovička s čerstvým rozmarýnem, vařený brambor, restovaný pastinák, dijonská majonéza 97,-

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar