Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 26. 2. - 1. 3. 2019

Pondělí

Hrachová polévka

120g Plněný kuřecí řízek bylinkovým máslem bramborová kaše 101,-

130g Vepřová krkovice na grilu, pečený brambor, zelené fazolky se slaninou 104,-

Úterý

Kuřecí vývar se zeleninou

130g Přírodní dušený vepřový plátek (kotleta) s bramborovou kaší se smetanou 101,-

270g Kuřecí stehno pečené na medu s hořčicí servírované na dlouhozrnné rýži 99,-

100g Čerstvě rozpečená francouzská bageta plněná grilovaným kuřecím masem, slaninou a

rajčetem, majonéza nebo olivový olej, salát 95,-

Středa

Zelná polévka

300g Domácí hovězí boloňské lasagne zakončené bešamelem 105,-

250g Pečené vepřové koleno po staročesku, čerstvý chléb, plnotučná hořčice, křen, okurka 99,-

130g Pečená brambora plněná hovězím chilli s červenými fazolemi, směs sýrů 98,-

Čtvrtek

Mrkvová polévka

140g Hovězí burger s rajčetem, slaninou červená cibule, majonéza, hranolky 107,-

140g Vepřový guláš s houskovým knedlíkem nebo s rýží, červená cibule 99,-

Smažený sýr servírovaný s vařeným bramborem, domácí tatarská omáčka 95,-

(vegetarián)

Pátek

Hovězí vývar s hráškem

130g Indické kari Masala s hovězím masem servírované na jasmínové rýži 108,-

150g Kuřecí plátek na grilu s vařeným bramborem nebo hranolky, restovaný celer, tatarská omáčka 99,-

Velká polévka 30 kč

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar