Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 23. 4. - 27. 4. 2018

Pondělí

Hrachová polévka s krutony

120g Kuřecí špíz marinovaný ve španělské paprice, červená cibule, paprika, hranolky, česneková majonéza 96,-

350g Italské risotto s žampiony a sladkým hráškem, italská slanina, zjemněné máslem a sýrem Grana Padano 98,-

Úterý

Kuřecí vývar s domácími nudlemi

120g Bramborové gnochi ve smetanové omáčce s kuřecím masem, tymiánem a brokolicí 98,-

120g Hovězí plátek na pepři servírovaný s bramborovou kaší nebo houskovým knedlíkem 99,-

Čerstvě rozpečená bageta plněná kuřecí směsí Coronation (jogurt, kurkuma, čerstvá zelenina) čerstvý salát 88,-

Středa

Mrkvová polévka

130g Marinovaná vepřová kotleta s pečeným bramborem, chilli majonéza 97,-

270g Pečené kuřecí stehno na bílém víně, česneku a tymiánu, servírovaný s vařeným bramborem, (francouzský recept) 92,-

Trhaný salát s čerstvou zeleninou, grilovaným kuřecím masem a kapary, řecký panenský olivový olej, redukovaný balzamikový ocet, bagetka 93,-

Čtvrtek

Gulášová polévka

120g Marocký tažin s hovězím masem a cizrnou podávaný s kurkumovou rýží 98,-

140g Kuře na paprice s domácím houskovým knedlíkem nebo těstovinami 92,-

Špagety alio olio peperoncino a sýrem Grano Padana (vegetarián) 87,-

Pátek

Domácí hovězí vývar se sýrem

120g Kuřecí medailonky na grilu podávané s vařeným bramborem a sladkou chilli majonézou 96,-

130g Šafránové kari s vepřovým masem (Rajasthanikesurmurg) podávaný s bylinkovou rýží 97,-

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar