Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 22. 01. - 26. 01. 2018

Pondělí

Zelná polévka

140g Plněná kuřecí roláda servírovaná s bramborovou kaší 96,-

130g Vepřová krkovice v pepřové marinádě na grilu, bramborové krokety, česneková majonéza 98,-

Úterý

Kuřecí polévka s rýží

120g Plněná tortilla s trhaným vepřovým masem, ledovým salátem, rukolou a sladko-pálivou omáčkou 100,-

130g Dušená vepřová kotleta na černém pivu servírovaná s bramborovou kaší 96,-

100g Čerstvě rozpečená francouzská bageta s kuřecím masem, gorgonzolou, rajčetem a červenou cibulí, ledový salát s olivovým olejem 88,-

Středa

Hrachová polévka se smetanou

130g Dušené hovězí maso po staročesku s mrkví s mačkaným bramborem se smetanou 102,-

130g Grilované kuřecí prso na jamajský způsob, podávané s hranolky a salátem coleslaw 96,-

350g Kovbojské fazole s kukuřicí podávaný s jasmínovou rýží (vegetarián) 88,-

Čtvrtek

Fazolová polévka

130g Hovězí řecká musaka s lilkem, bramborem a balkánským sýrem 101,-

120g Pečené vepřové kostky (kýta) na toskánský způsob se zeleninou a bylinkami, rýže 96,- (italský recept)

120g Smažený žampióny v tymiánovým trojobalu, vařený brambor, tatarská omáčka 88,-

Pátek

Hovězí polévka s domácími nudlemi

120g Thajská směs s vepřovým masem, jasmínová rýže (cibule, chilli, mrkev, květák, ústřicová omáčka) 98,-

130g Zapečené fleky s uzeným masem, nakládaná okurka 90,-

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar