Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 13. 8. - 17. 8. 2018

Pondělí

Hrachová polévka se smetanou

120g Smažený vepřový řízek z kotlety s vařeným bramborem a kyselou okurkou 95,-

300g Fusilli s kuřecím masem v houbové omáčce z čerstvé smetany, zakončené sýrem Grano Padano 97,-

Úterý

Domácí kuřecí vývar se zeleninou

130g Vepřová panenka na grilu, blanšírovaná mrkev s máslem a česnekem, vařený brambor, dijon majonéza 97,-

130g Dušené krutí maso na žampiónech se smetanou podávaný s rýží nebo bramborem 96,-

100g Čerstvě rozpečená bageta plněná, kuřecím masem, majonézou, rajčetm a paprikou, čerstvý trhaný salát 88,-

Středa

Bramborová polévka

150g Španělská vepřová fabada (3 druhy vepřového masa) s fazolemi podávaná na kurkumové rýži 97,-

300g Maminčino kuře (žampióny, restovaná játra) s těstovinami 95,-

Italské risotto s červenou řepou, sladkým hráškem zakončené sýrem Grano Padano 88,-

(vegetarián)

Čtvrtek

Kulajda

120g Hovězí tažin se zeleninou a restovanou dýní podávaný s pakistánskou rýží 101,-

130g Kuřecí plátek na grilu, bramborové krokety, chilli majonéza 98,-

Anglický zeleninový bake se žampióny zapečený estragonovou omáčkou se sýrem 88,-

(vegetarián)

Pátek

Hovězí polévka s rýží

300g Plněné bramborové knedlíky poctivým uzeným, dušené bílé zelí 96,-

120g Kuřecí špíz se špekem, paprikou a červenou cibulí s hranolky, česnekový dresink 95,-

Anglický bake je zapečená sezónní zelenina v různých speciálně upravených omáčkách.

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar