Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 20. 5. - 24. 5. 2019

Pondělí

Mrkvová polévka s chilli

170g Hovězí burger na grilu v sezamové bulce, salát, rajče, cibule, okurka, majonéza, hranolky 104,-

140g Marinované kuřecí prso na grilu s mexickými fazolemi 99,-

Úterý

Hovězí polévka s nudlemi

120g Vepřové medailonky (kotleta) na grilu podávané s hranolky a celerovým salátem s jogurtem a celozrnnou

hořčicí 99,-

120g Dušené hovězí maso na černém pivu s bramborovou kaší zjemněnou čerstvou smetanou a pažitkou 102,-

100g Čerstvě rozpečená francouzská bageta s grilovaným kuřecím masem a mozzarellou, čerstvý salát 93,-

Středa

Hrášková polévka

120g Hovězí Bourguignon s červeným vínem, mrkví a žampióny servírovaný s čerstvou bagetkou nebo rýží 104,-

Pečená čtvrtka kuřete do zlatova s mrkví a bramborem 97,-

Grilovaná klobása s čočkou na kyselo, okurka 95,-

Čtvrtek

Gulášová polévka

Pečená makrela (celá) s bazalkovým přelivem, vařené brambory 105,-

120g Jemně pálivý hovězí guláš z kližky, houskový knedlík nebo rýže, červená cibule 99,-

350g Studený těstovinový salát (fusilli) s kuřecím masem, čerstvá zelenina, španělský olivový olej, sýr 96,-

Pátek

Kuřecí polévka s masem

120g Kuřecí řízek plněný bylinkovým máslem podávaný s bramborovou kaší, ledový salát s olivovým olejem 98,-

130g Hovězí plátek s rajskou omáčkou podávaný s těstovinami nebo houskovým knedlíkem 99,-

Hovězí po Burgundsku je v pomalu dušené hovězí v červeném víně, kdy je šťáva zredukována v silnou

omáčku, a obohacena o chuť slaniny, karamelizovaných cibulek, čerstvých bylinek a pečených žampionů.

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar