Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 21.5?25.5. 2018

Pondělí

Zelná polévka s klobásou

130g Marinované kuřecí prso se španělským chorizem a paprikou servírované s hranolky, česneková majonéza 98,-

130g Smažený vepřový řízek podáván se šťouchaným bramborem s restovaným česnekem 97,-

Úterý

Domácí kuřecí vývar s drobením

130g Pikantní vepřová kotleta na grilu, vařený brambor, sladká chilli omáčka s limetkou 97,-

120g Kreolské kuře podávané na dlouhozrnné rýži (recept z USA, řapíkatý celer, paprika, citronová tráva, rajčata) 96,-

100g Čerstvě rozpečená francouzská bageta plněná kuřecí směsí (jogurt, majonéza, kukuřice a sýr), salát 86,-

Středa

Celerová polévka se smetanou

120g Hovězí rostbíf (stářené maso) s opečeným bramborem, restovaná zelenina s bylinkami, anglická gravy omáčka 120,-

130g Marinovaná krkovička na grilu, hranolky, česneková majonéza 96,-

150g Papriková klobása s čočkou na kyselo a okurkou 88,-

Čtvrtek

Zeleninová polévka s máslem

130g Medailonky z vepřové panenky marinované v citronovém tymiánu s hranolky a limetkovou majonézou 105,-

280g Pečené kuřecí stehno ala bažant, dlouhozrnná rýže 92,-

Trhaný salát s čerstvou zeleninou, grilované kuřecí maso, španělský olivový olej, mozzarella, redukovaný balsamik, bagetka 94,-

Pátek

Domácí hovězí vývar s játrovou rýží

120g Staročeská hovězí pečeně na smetaně s domácím houskovým knedlíkem, brusinkový terč 102,-

130g Zapečené těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a smetanovou omáčkou se sýrem 96,-

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar