Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 16. 7. - 20. 7. 2018

Pondělí

Květáková polévka

150g Vepřový karbanátek se sýrem, bramborová kaše, červená řepa 94,-

130g Marinovaný kuřecí plátek na grilu servírovaný s hranolky, vařený brambor a chilli majonéza

95,-

Úterý

Kuřecí polévka se sýrem

130gTortila plněná grilovaným kuřecím masem, směsí sýrů, rajčetem, majonézou a ledovým salátem 98,-

140g Dušená vepřová kýta na liškách s rýží nebo s vařeným bramborem 96,-

100g Čerstvě rozpečená bageta plněná italskou slaninou, keříkové rajče, ledový salát, majonéza, trhaný salát se španělským olivovým olejem 85,-

Středa

Čočková polévka

130g Marocký tažin s hovězím masem, zeleninou a sušeným ovocem podávaný s kus-kusem nebo rýží 99,-

130g Krkovice na grilu s blanšírovanou mrkví servírovaná s bramborovým pyré 97,-

Ceasar salát s grilovaným kuřecím masem, krutóny a s hoblinkami sýru Grana Padano 92,-

Čtvrtek

Celerová polévka se smetanou

140 Hovězí shepherd´spie zapečený bramborou kaší se sýrem 99,-

140g Vepřové dušené maso na pepři servírované s rýží nebo houskovým knedlíkem 93,-

150g Opečená uzená kýta na pánvi podávaná s čočkou nakyselo nakládaná okurka 88,-

Pátek

Hovězí polévka se zeleninou a libečkem

130g Mexické hovězí chilli s 52 procentní čokoládou zakončené zakysanou smetanou servírované na bylinkové rýži 99,-

300g Tradiční indické tandoori kuřecí stehno servírované s vařenými bramborami s kardamomem nebo rýží 92,-

Hovězí Shepherdspie- Tradiční britský recept, o který se s vámi chci podělit se připravuje s čerstvých bylinek, rajčat, červeného vína a hovězího masa. Tento recept vznikl na britských pastvinách proto se jmenuje (pastevecký pekáč).

Objednejte si obědové menu domů či do práce. Přijímáme objednávky předem na email

či telefonicky, minimální počet jídel pro rozvoz jsou dva obědy.

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar