Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 18. 3. - 22. 3. 2019

Pondělí

Polévka ze zeleného hrášku ¨

130g Marinované kuřecí prso na grilu s pečeným bramborem, pepřová omáčka 98,-

130g Pomalu dušená vepřová kotleta na houbách s rýží nebo s těstovinami 98,-

Úterý

Kuřecí vývar s nudlemi

130g Marinovaná vepřová krkovička v česneku, bramborové krokety, chilli majonéza 99,-

130g Smetanové krutí casserole s brokolicí a sýrem Grana Padano, dlouhozrnná rýže nebo bagetka 98,-

Čerstvě rozpečená bageta plněná grilovaným kuřecím masem, čedar, olivový olej, salát 92,-

Středa

Rajčatová polévka

130g Chimichanga (plněná opečená tortilla) s kuřecím masem, se sýrem, zakončená zakysanou smetanou 101,-

130g Smažený kuřecí řízek se šťouchaným bramborem, okurka 98,-

120g Mexické fazole se sázeným vejcem a slaninou, bageta 95,-

Čtvrtek

Frankfurtská polévka

130g Anglický rybí pie (treska, krevety) s pórkem a hráškem v bramborové kaši, zapečený směsí sýrů 110,-

130g Zapečené brambory s kuřecím masem, smetanou a cibulí 98,-

Trhaný salát s čerstvou zeleninou a grilovaným kuřecím masem, sýr Grana Padano, bagetka 96,-

Pátek

Hovězí vývar s rýží

130g Kuřecí prso na grilu s bazalkovým pestem, vařený brambor, salát 98,-

130g Hovězí dušené maso se žampióny, rýže nebo houskový knedlík 101,-

Velká polévka 25 kč

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar