Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 12. 11. - 16. 11. 2018

Pondělí

Celerová polévka

130g Pikantní vepřová kotleta na grilu se zapečeným květákem v sýrovém bešamelu, vařený brambor 98,-

120g Fusilli s kuřecím masem a omáčkou arabiata, zakončené sýrem Grana Padano a čerstvou petrželkou 96,-

Úterý

Domácí kuřecí vývar s drobením

120g Domácí vepřový gyros v pšeničné tortille se zeleninou, jogurtový dip s bylinkami, čerstvý salát 97,-

120g Kreolské kuře podávané na dlouhozrnné rýži (recept z USA, řapíkatý celer, paprika, citronová

tráva, rajčata) 96,-

Čerstvě rozpečená francouzská bageta plněná kuřecím masem Coronation, (paprika, červená cibule, majonéza s jogurtem), salát 89,-

Středa

Gulášová polévka

120g Dušené hovězí maso na rozmarýnu s mrkví podávaný s bramborovou kaší 99,-

130g Marinované kuřecí prso na grilu, hranolky, česneková majonéza 96,-

Smažený hermelín s vařeným bramborem, domácí tatarská omáčka (vegetarián) 89,-

Čtvrtek

Květáková polévka

120g Vepřový řízek z krkovičky podávaný se šťouchaným bramborem 97,-

280g Pečené kuřecí stehno ala bažant, dlouhozrnná rýže, vařený brambor 93,-

Plněný bramborák francouzským sýrem Brie, červená cibule (vegetarián) 89,-

Pátek

Hovězí vývar s játrovou rýží

120g Hovězí plátek s koprovou omáčkou, vařený brambor nebo houskový knedlík 96,-

130g Pečená kotleta se sušenými meruňkami na medu s vařeným bramborem 98,-

Arrabiata - tradiční italská pikantní omáčka s chilli, česnekem a sušenými rajčaty.

Velká polévka 25 kč

Objednejte si obědové menu domů či do práce. Přijímáme objednávky předem na email

či telefonicky, minimální počet jídel pro rozvoz jsou dva obědy. Od 15h rozvážíme dle jídelního lístku. Rozvoz po Pardubicích je zdarma.

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar