Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 19. 2. - 23. 2. 2018

Pondělí

Čočková polévka

120g Italské gnochi s kuřecím masem v smetanové omáčce s tymiánem, sypané sýrem Grana Padano 98,-

120g Kuřecí plátek na grilu podávaný s hranolky a chilli majonézou 98,-

Úterý

Kuřecí vývar s masem

130g Italská sekaná Polpetone (vepřové a hovězí maso) se zeleninou, bramborová kaše 96,-

120g Marinovaný kuřecí špíz (červená paprika, červená cibule) s pečeným bramborem a sladkou chilli omáčkou s limetkami 96,-

Smažený květák v trojobalu s tymiánem, vařený brambor, tatarská omáčka 88,-

Středa

Žampiónový krém

150g Pomalu pečený bůček (7 hodin) s česnekovou bramborovou kaší a anglickou gravy omáčkou 94,-

130g Pečený kuřecí plátek se smetanovou omáčkou s gorgonzolu podávaný s rýží nebo bramborem 98,-

Rozpečená francouzská bageta plněná tuňákem, kukuřicí a majonézou, čerstvý salát 88,-

Čtvrtek

Smetanová česneková polévka

130g Dušená hovězí roštěná podávaná s dlouhozrnnou rýží nebo bramborem 103,-

120g Španělský cassoulet s kuřecím masem, bramborem a fazolemi, bagetka nebo rýže 95,-

Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem (vegetarián) 88,-

Pátek

Hovězí vývar s fritátovými nudlemi

120g Marinované kuřecí prso na grilu s bylinkovou salsou, šťouchaný brambor 97,-

120g Domácí bramborové knedlíky plněné poctivým uzeným masem se smaženou cibulkou a zelím 97,-

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar