Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 20. 11. - 24. 11. 2017

Pondělí

Hrachová polévka s bylinkovými krutony

130g Marinované kuřecí prso na grilu s pečeným bramborem, omáčka ze zeleného pepře 97,-

130g Pomalu dušená vepřová kotleta na žampiónech s rýží 98,-

Úterý

Domácí kuřecí vývar s širokými domácími nudlemi

130gChimichanga (plněná opečená tortilla) s kuřecím masem, se sýrem, zakončená zakysanou smetanou 101,-

140g Dušená kýta na pepři podávaná s mačkaným bramborem s restovaným česnekem 95,-

Čerstvě rozpečená francouzská bageta se zauzeným kuřetem, křupavou italskou slaninou, ledový salátem, rajčetem a chilli majonézou 88,-

Středa

Špenátová polévka

140g Holandský řízek s bramborovou kaší zjemněná smetanou, nakládaná okurka 95,-

130g Kuřecí burger se sýrem, plátek rajčete, červená cibulkou, podávaný s hranolky 102,-

Gnochi s restovanou dýní, hříbky a smetanou zakončené sýrem Grano Padano 88,-

Čtvrtek

Bramborová polévka

300g Domácí hovězí lasagne bolognese servírované s čerstvým salátem 105,-

150gVepřová játra na grilu s hranolky a česnekovým přelivem se smetanou 90,-

150g Pečená vinná klobása s vařeným bramborem, okurka 88,-

Pátek

Hovězí polévka se šunkovým vaječným svitkem

130g Znojemská hovězí pečeně s domácím houskovým knedlíkem nebo rýží 102,-

130g Vepřová marinovaná kotleta na rozmarýnu, restovaná mrkev na olivovém oleji, americké brambory, tatarská omáčka 96,-

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar