Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 21. 01. - 25. 01. 2019

Pondělí

Zelná polévka

130g Vepřová krkovice v pepřové marinádě na grilu, hranolky, zelené fazolky se slaninou 99,-

Smažený sýr v trojobalu, vařené brambory, domácí tatarská omáčka 93,-

Úterý

Kuřecí polévka s rýží

120g Plněná tortilla s trhaným vepřovým masem, ledovým salátem, rukolou a sladko-pálivou omáčkou 104,-

130g Dušená vepřová kotleta na černém pivu servírovaná s bramborovou kaší 98,-

100g Čerstvě rozpečená francouzská bageta s kuřecím masem, gorgonzolou, rajčetem a červenou cibulí, ledový salát s olivovým olejem 91,-

Středa

Mrkvová polévka

150g Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem, smetanový špenát 98,-

130g Grilované kuřecí prso na jamajský způsob, podávané s hranolky nebo s vařeným bramborem a salátem coleslaw 98,-

350g Kovbojské fazole s kukuřicí podávaný s rýží nebo česnekovou bagetou (vegetarián) 92,-

Čtvrtek

Gulášová polévka

130g Řecká musaka s hovězím masem, lilkem, bramborem a balkánským sýrem 104,-

120g Pečené vepřové kostky (kýta) na toskánský způsob se zeleninou a bylinkami, rýže 98,- (italský recept)

Smažené žampióny v tymiánovém trojobalu, vařený brambor, tatarská omáčka 92,-

Pátek

Hovězí polévka s domácími nudlemi

130g Marinovaný kuřecí plátek s italskou slaninou, hranolky nebo brambor, chilli majonéza 98,-

130g Zapečené fleky s uzeným masem, okurka 95,-

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar