Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 13.1. - 17. 1. 2020

Pondělí

Pórková polévka

130g Vepřová kotleta na grilu, hranolky nebo vařený brambor, kukuřice na másle

101,-

Smažený kuřecí řízek v tymiánovém trojobalu, vařený brambor, okurka 102,-

Úterý

Kuřecí vývar se zeleninou

350g Domácí hovězí boloňské špagety zakončené sýrem Grana Padano (Italský recept) 102,-

Kuřecí paličky na kajenský způsob, hranolky, salát coleslaw 99,-

Čerstvě rozpečená francouzská bageta s kuřecím masem, sušenými rajčaty, sýr Grana Padano, trhaný salát 93,-

Středa

Polévka kulajda

120g Shepherdś pie zapečený bramborovou kaší (hovězí mleté maso) 107,-

140g Vepřová pečená plec se zelím a domácím houskovým knedlíkem 101,-

Vaječná omeleta z 3 vajec plněná špenátem a gorgonzolou s vařeným bramborem 95,-

Čtvrtek

Bramborová polévka

120g Dušené jelení maso na houbách, bramborová kaše 120,-

300g Pečené kuřecí stehno na slanině, dlouhozrnná rýže, 99,-

Uzené maso s čočkou na kyselo a okurkou 94,-

Pátek

Hovězí polévka s drobením

130g Španělský ptáček s dijonskou hořčicí podávaný s houskovým knedlíkem nebo s rýží 108,-

130g Kuřecí stehenní medailonky na grilu, hranolky, tatarská omáčka 101,-

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar