Polední menu

Polední menu e-mailem: 

Polední menu 14. 8. - 18. 8. 2017

Pondělí

Hrachová polévka

130g Špagety s bazalkovým pestem a kuřecí masem zakončené sýrem Grana padano 95,-

130g Tortilla s kuřecím masem, caesar dresinkem, ledovým salátem a sýrem Grana Padano, čerstvý salát 99,-

Úterý

Domácí kuřecí vývar s krupicí a vejcem

120g Karibské hovězí stew s hráškem, červenou paprikou a bílými fazolkami servírované na kmínové rýži 98,-

120g Kuřecí prso na grilu s citronovým tymiánem podávané s libečkovým bramborem, tatarská omáčka 95,-

100g Čerstvě rozpečená francouzská bageta s grilovaným kuřecím masem, bylinkovým máslem a sýrem 85,-

Středa

Gulášová polévka

120g Krutí plátek na grilu s mačkaným bramborem a se žampiónovou omáčkou 95,-

140g Loco-Moco vepřový burger (karbanátek na havajský způsob) s bylinkami a sázeným vejcem, rýže s pepřovou omáčkou 96,-

Rajčatové stew s čočkou, kalifornskou sušenou paprikou a sezonní zeleninou, bagetka nebo rýže 86,-

Čtvrtek

Bramborová polévka s houbami

120g Pomalu pečená vepřová kotleta na rozmarýnu, pečený brambor, anglická gravy omáčka 98,-

Maďarské zeleninové lečo s klobásou servírované s čerstvým chlebem 90,-

Čerstvý trhaný salát se zeleninou a kus-kusem, italská restovaná slanina, olivový olej sýr Grana Padano, bagetka 91,-

Pátek

Hovězí polévka fritované nudle

130g Marinovaný kuřecí plátek v limetkách, hranolky, chilli majonéza 97,-

130g Pečený moravský vrabec se špekovými bramborovými knedlíky, smetanový špenát 96,-

Gravy omáčka je oblíbená anglická omáčka z restované zeleniny na které budeme péct vepřové maso s fenyklovými semínky.

 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar