Restaurace

Polední menu 23. 5. - 27. 5. 2022

 

Pondělí

Čočková polévka

270g Tradiční indické tandoori kuřecí stehno servírované s vařenými bramborami s kurkumou 115,-

120g Marinovaná vepřová kotleta na grilu s americkým bramborem, tatarská omáčka 118,-

 

Úterý

Kuřecí vývar s kapáním

120g Thajské vepřové stir-fry (směs) se zeleninou, ústřicová omáčka, chilli podávané na jasmínové

rýži 122,-

140g Dušené krůtí maso na šalvěji podávané na brambor 116,-

Salát nicoise s kuřecím masem, česneková bageta 116,-

(míchaný salát se zelenými fazolkami, vejci na tvrdo, novými brambory a rajčaty)

 

Středa

Brokolicová polévka

120g Dušený hovězí plátek na houbách podávaný s rýží nebo vařeným bramborem 122,-

130g Kuřecí plátek na grilu podávaný s bramborovými kroketami, restovaná mrkev, chilli majonéza 115,-

Čerstvě rozpečená francouzská bageta plněná vepřovými stripsy, majonézou a rajčetem, salát 107,-

 

Čtvrtek

Bramborová polévka

130g Smažený vepřový řízek s lehkým francouzským bramborovým salátem 119,-

120g Španělská fabada s kuřecím masem, chorizem, klobásou, fazolemi a rajčaty, dlouhozrnná rýže 115,-

Míchaný salát s čerstvou zeleninou, grilované kuřecí maso s tymiánem, kus-kus, olivový olej, bageta 115,-

 

Pátek

Hovězí vývar se zeleninou

120g Thajské kuřecí kari (cuketa, mrkev, květák, kokosové mléko) s jasmínovou rýží 118,-

140g Zapečené brambory s uzeným masem, nakládaná okurka 115,-

 

 

Španělská fabada je španělské národní jídlo podávané se 3 druhy masa, různě upravené.

Velká polévka 30 kč
 

Copyright (c) 2008 - 2011 Gekon Boulder Bar